A. Lodewijk, Keurslager

Barbecuepakketten

Barbecue pakket A

  • Hamburger of saté
  • BBQ worstje of gehakt spies
  • Hawaii spies
  • Gemarineerd speklapje

€ 5,20 per persoon

Barbecue pakket B

  • Hamburger of sate
  • Speklapje of karbonade
  • Bourgondisch filetje
  • Runderspies

€ 6,05 per persoon

Barbecue pakket C

  • Hamburger of sate
  • Bourgondisch filetje
  • Runder spies
  • Shaslick

€ 6,75 per persoon

Junior pakket

  • Hamburger
  • Sate
  • Worstje of gehakt spies

€ 3,70 per persoon

Barbecue nodig?

Voor grote partijen ( vanaf 15 personen) hebben wij speciale gas- of brikettenbarbecues beschikbaar.


De kosten hiervoor zijn € 12,50 aan briketten voor de barbecue en € 22,50 voor de gas barbecues. Het schoonmaken van het rooster kost € 12,50. U mag natuurlijk ook zelf het rooster schoonmaken. Alles op schalen leggen doen we met plezier voor u. Alles vers uit eigen keuken behalve
de visspecialiteiten.

Proef-3-2019-BBQ-Spiezen-HR

Compleet verzorgd

bbq-2018-slideshow
  • 2 soorten huzaren salades
  • 3 soorten sausjes
  • Vers fruit salade
  • Barbecue salade
  • Kruiden boter
  • Stokbrood

€ 4,50 per persoon
(2 werkdagen van tevoren bestellen)

Met extra sate saus 60 gr. per persoon € 5,15
Tegen meerprijs kunt u bij dit pakket een pastasalade bestellen

4 plastic borden, bestek en servetten
€ 1,40 per persoon

Bord, bestek en servetten ( alles de luxe)
€ 1,40 per persoon

Bij gebrek aan koelruimte bieden wij (bij grotere partijen) de mogelijkheid op zondag de schotels in overleg thuis te bezorgen.

Standaard assortiment

Sate

  • kip sate
  • varkens sate

Varkens vlees

  • Speklapje gemarineerd
  • Karbonade gemarineerd
  • Spare ribs
  • Bourgondisch filetje
  • Varkens filetje gemarineerd
  • BBQ worstjes
  • BBQ worst (met knoflook)
  • Hamburgers
  • Houthakker steaks

Rundvlees

  • Peper steaks
  • Texas steaks
  • Rib eye
  • Contra filet
  • Runderhamburgers (vers)

Spiezen

  • Rund spies
  • Shaslicks
  • Gehakt spies
  • Hawaii spies (kip)

Kip

  • Kip filet
  • Kip filet gegaard
  • Drumstick gegrild

Lams vlees

  • Lams filet
  • Lams rack

Vis

  • Zalm brochette
  • Scampi brochette
  • Boter vis spies
  • Pangasius spies

Sauzen

  • Knoflook saus
  • Sate saus
  • Salsa Tex Mex saus ( zoet)
  • Cocktail saus
  • Mexicaanse saus ( pittig)

Salades

  • Huzaren salade
  • Brunch salade ( grof)
  • Aardappel salade van het huis
  • Rauwkost salade
  • Pasta salade

Tips voor een smakelijke barbecue

De beste barbecuetips

Wil jij net zo barbecueën als wij? Met een goede voorbereiding – én de nodige oefening – moet dat zeker lukken. We hebben de volgende tips voor je:
 

  1. Plaats de barbecue op een stevige, onbrandbare ondergrond.
  2. Steek de barbecue tenminste 1 uur van tevoren aan.
  3. Ga als volgt te werk: leg een bergje houtskool in de barbecue. En plaats daar aanmaakblokjes tussen. Steek de aanmaakblokjes aan. Op het moment dat de houtskool goed gloeit, kunnen de kolen over de barbecue verspreid worden. Raadpleeg ook de aanwijzingen op de verpakking van de barbecue / houtskool / aanmaakblokjes.
  4. Zijn de vlammen gedoofd? En zijn de houtskool of briketten grijs van kleur? Dan heeft de barbecue de juiste hitte bereikt om het vlees mooi te grillen.
  5. Voeg wel tijdig nieuwe kolen toe. Dan hoef je de barbecue niet opnieuw aan te steken.
  6. Gebruik een tang, dus geen vork, om het vlees op het rooster te leggen. En om het te keren. Zo blijven de vleessappen bewaard in het vlees.
  7. Dep gemarineerd vlees – voordat je het roostert – goed droog met keukenpapier.
  8. Strooi van tevoren nooit zout op het vlees. Dan verschijnt er vocht, dat het bruin worden bemoeilijkt.
  9. Geef het vlees de tijd om bruin te worden. Teveel om en om draaien is niet goed.
  10. Door het vlees op het rooster regelmatig met olie te bestrijken, blijft het sappiger.
  11. Trek vlees dat aan het rooster kleeft niet los. Laat het even liggen, het laat vanzelf los. Is het gerecht toch aangebrand? Snijd de verbrande randjes eraf.
  12. Gebruik je een houtskoolbarbecue? Dan moet vlees, dat de meeste hitte nodig heeft, als eerste worden geroosterd.
  13. Bij een barbecue met een verstelbaar rooster kun je de temperatuur regelen door het rooster hoger of lager te plaatsen.
  14. Werk je met een elektrische barbecue? Leg het snoer stevig vast op de grond. En pas op met regen.
  15. Voor de gasbarbecue geldt dat de gasfles rechtop naast de barbecue moet worden geplaatst.

 

Smakelijk eten!

Hoeveel heb ik nodig?
Natuurlijk wil je niet het risico lopen dat er niet genoeg is voor iedereen. Reken per persoon (volwassene) 4 à 5 stukjes vlees en/of vis, 200 gram salade en ¼ (stok)brood. Vul deze basis aan met bijgerechten naar keuze en serveer diverse sausjes. Combineer de traditionele saté-, knoflook- en barbecuesaus met verrassende minder bekende sausjes of tapenades. Vergeet de kruidenboter niet! Ook het dessert kunt u op de barbecue bereiden, zoals een warm fruitpakketje met ijs (kijk voor dit recept en andere recepten op www.keurslager.nl)

Grote groepen
Iets te vieren? Wil je graag een barbecue  organiseren? Dan is het wel zo prettig dat alles goed geregeld is en je niet de hele avond met de barbecue bezigt bent. Wij verzorgen ook een compleet barbecuefeest voor grote groepen, zoals verenigingen, bedrijven en grote partijen. Van eenvoudig tot exclusief. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden.

Kinderen en barbecueën
Kinderen vinden het heerlijk om buiten te eten. En barbecueën is natuurlijk helemaal een feest! Op www.keurslager.nl zijn diverse recepten voor kinderen te vinden (eetmoment: kinderkeuken). Niet alleen zijn kinderen dol op deze lekkere hapjes, ze kunnen ze ook nog eens heel eenvoudig zelf maken. LET OP: plaats de barbecue altijd buiten het bereik van kinderen. Laat kinderen nooit alleen bij een brandende barbecue!

Meer dan vlees
Barbecue is meer dan vlees. Bij een complete barbecue mogen salades, sauzen, rauwkost en stokbrood niet ontbreken. Op www.keurslager.nl staan diverse originele recepten. Kant en klaar kopenn is natuurlijk wel zo makkelijk en bij ons zijn de salades altijd vers. Smakelijk eten!

Slow of snel?

Slow of snel?

Of je nu veel of weinig tijd hebt, je kunt altijd lekker eten rondom de barbecue. Ingeval van langzaam garen – beter bekend als slow cooking – sluit je de barbecue af met een deksel. En zorg je voor voldoende afstand tussen de kooltjes en het vlees. Deze methode is heel geschikt voor het garen van bijvoorbeeld een hele kip. Of een groot stuk rundvlees. Heb je niet zoveel tijd? Kies dan voor hamburgers, voorgegaarde kip, worstjes en biefstuk. Deze vleessoorten zijn namelijk supersnel gaar boven de hete kolen!

Barbecue folder

Online bestellen

Wilt u een bestelling plaatsen? Vul dan minimaal 24 uur van tevoren onderstaand bestelformulier in!

A. Lodewijk, Keurslager

Kapelstraat 33
4841GE Prinsenbeek
0765412391

Openingstijden

maandag 11:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 15:00
zondag Gesloten